Behlül: Bihter
Bihter: Beni bekliyor gibisin
Behlül: Hayır beklemiyordum gel!
Bihter: Dün gece bana telefonda söylediklerin bir tarafta Nihal'in masum aşkı bir tarafta günahımız
Behlül: Öyle değil mi?
Bihter: Neyse ben çoktan kendi adıma kestirip attım zaten şimdi senidüşünüyorum bu durumdan nasıl kurtulacaksın yoksa kurtulmayı düşünmüyormusun?
Behlül: Buraya niye geldin Bihter?
Bihter: Gerçekten çok zavallı bir haldesin sana yardım etmek istiyorumbaşından böyle olacağını biliyordum daha en başından sen ciddiyealmadın bu yalana sığınmak işine geldi Nihal sana iyice kendinikaptırmış durumda bir dün gece yaşananlardır tutturmuş ne konuştunuzçok merak ettim ona ümit mi verdin?
Behlül: Tabiki hayır ben onu kırmadan kendimi anlatmaya çalıştım ama o kadar masum ki onu hiç üzmek istemiyorum
Bihter: Bu evlilik olmayacak Behlül Nihal'e de söyledim boşuna kendini kandırma dedim
Behlül: Bunu nasıl söyledin?
Bihter: Tokat gibi söyledim bu işin olmayacağını birinin onu sarsması lazımdı
Behlül: Seni tanıyamıyorum Bihter
Bihter: Ben senin aşık olduğn kadınım Behlül hala aynı kadınım seniniçin her türlü tehlikeyi göze alan senin cesaretsizliğin yüzünden buonursuzluğa katlanan o kadınım ben
Behlül: Her defasında kafama kakıcaksın dimi?
Bihter: Benimle yürüyüp gitmeye cesaret edemedin yalan mı?
Behlül: Ben herkesi düşündüm seni, amcamı, Nihal'i sonunu düşünmeden bir yola çıktık ama artık düşünmek zorundayız
Bihter: Köşeye sıkıştım diyorsun ben sana çıkış yolu gösteriyorum
Behlül: Gösterdiğin çıkış yolu değil labirent Bihter boğuluyorumanlamıyorsun bu ilişki giderek esaret halini almaya başladı ne demekistediğimi anladın şimdi öyle bakma
Bihter: Anladım dün gece bu işkenceden kurtulmak istediğin söyledinşimdi de esaret diyorsun ben bunları duymak için mi evliliğimitehlikeye attım bunun için mi açtım kendimi sana bu kadar
Behlül: Durumu yine kendine döndürmeye çalışıyorsun zarar verdiğimiz insanları düşünmüyorsun
Bihter: Bunun adı aşk'tı hani? Bensiz olmayı göze alamıyordun senin Behlül olduğunu unutmuşum
please