Originally Posted by
David Halitsky
And she wrote back:
Καλησπέρα σας.....Ειπατε: τολμώ να μου πεις ποιος είμαι "... Τι ακριβώς θελατε να πείτε, δεν το κατάλαβα.
So I wrote back:
Καλησπέρα - Αυτό ήταν ένα χιουμοριστικό τρόπο να πει : "Προσπαθήστε να καταλάβω ποιος είμαι μόνο από αυτήν τη φωτογραφία - εσείς μάλλον δεν θα πετύχει."
Έγραψα αυτό γιατί στις φωτογραφίες σας , εσείς δεν αποκαλύπτουν ποιοι πραγματικά είστε . Με κάποιους άλλους ανθρώπους , εγώ ο ίδιος να δείτε στις φωτογραφίες τους και εγώ προσωπικά ξέρω ακριβώς ποιοι είναι.
Αλλά στην περίπτωσή σας , εγώ κοιτάζω και να εξετάσουμε και να δούμε και εγώ ακόμα ξέρω τίποτα για σένα.
Do you understand what I wrote back to her? Does the Greek make sense to you? It translates into english perfectly as:
Hello - This was a humorous way to say: " Try to figure out who I am just from this photo - you probably will not succeed. "
I wrote this because in your photos , you do not reveal who you really are . With some other people , I myself can look at the photos and I know exactly who they are.
But in your case , I look and look and look and I still know nothing about you.
But I don't know if it makes sense in Greek? What do you think? Please let me know ... thanks!